pátek, 22.8.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar s játrovou rýží (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g vykostěné kuřecí stehno s grilovanou zeleninou a italskými gnocchi (165 kč)
hlavní jídla
150 g smažený vepřový řízek, vařené brambory s máslem a petrželkou (145 kč)
200 g detroit steak, (vepřový steak se slaninou zapečený sýrem cheddar) hranolky, tatarka (170 kč)
320 g guláš z hlívy ústřičné, domácí bramborové krokety (145 kč)
eatology special
150 g zapečené kuřecí plátky s ricottou a rajčaty, bramborová kaše (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kung-pao, jasmínová rýže (155 kč)
100 g panang gai, kuřecí maso s panang thai kari v kokosovém mléce, jasmínová rýže (155 kč)
hamburger
200 g hovězí hamburger ( trhaný hovězí krk, led.salát, cheddar, smažená cibulka lutěnice, steril. okurka) tatarka, steakové hranolky (180 kč)
gril
170 g chuck roll, koprové velouté, grenaille (190 kč)
400 g chipotle bbq křidla, steakové hranolky (175 kč)
170 g treska na grilu , salsa verde, máslové brambory (190 kč)
170 g citronové kuře „sous vide“, salát s máslovou dýní (175 kč)