čtvrtek, 2.10.2025
Denní menu
polévky
0,33 l kulajda (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
280 g linguine s olivami, cuketou, mozzarellou a sušenými rajčaty, fresh (145 kč)
120 g špalíček z vepřové panenky „sous vide“ na krémovém rizotu s hřiby a cuketou, parmazán (160 kč)
pizza
300 g hanny ( tomato, niva, salám rajče, kukuřice ) +polévka zdarma 0,33l (175 kč)
300 g caldo ( tomato, mozzarella, salám, cibule, jalapeňos ) +polévka zdarma 0,33l (175 kč)
hlavní jídla
150 g kuřecí steak, hřibové ragů s hráškovými lusky, bramborová kaše (155 kč)
120 g kuřecí cordon bleu, (plněné v.šunka, sýr) bramborová kaše/vařené brambory (155 kč)
120 g cikánská hovězí pečeně, tarhoňa/rýže (170 kč)
eatology special
320 g „shakshouka“ (šakšuka, severoafrický zeleninový pokrm ) ½ pita chleba (155 kč)
120 g telecí gulášek, videňský knedlík s cibulkou (160 kč)
saláty, tortilly
320 g wrap kuřecí gyros (salát ledový, rajčata, rukola, kuřecí gyros, tzatziky (150 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuře teriyaki se zeleninou, jasmínová rýže (155 kč)
100 g indické butter chicken, jasmínová rýže (155 kč)
320 g smažené thajské nudle se zeleninou a kuřecím masem (155 kč)
hamburger
150 g steakové panini ( hovězí roštěná, sušená rajčata, karamelizovaná č.cibule na víně, rukola ) hranolky (200 kč)
gril
150 g chicken tortilla ( grilované kuřecí maso, fresh, gouda, paprika, kukuřice, baby špenát, bylinkový dresink) míchaný listový salát (175 kč)
150 g grilovaný losos, salát ze soba nudli s bambusovými výhonky a jarní cibulkou, omáčka teriyaki (219 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, sýrová omáčka (modrý sýr, parmazán, cheddar ) americké brambory (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase