čtvrtek, 9.1.2025
Denní menu
polévky
0,33 l fazolová bílá (43 kč)
0,33 l čínská pikantní polévka s tofu (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g steak z lososa na dýňovém rizotu s rozmarýnem a parmazánem (180 kč)
320 g linguine s čerstvými cherry rajčaty, bazalkou, mozzarellou a pestem (155 kč)
pizza
300 g calda ( tomato, salám, cibule, jalapeňos ) polévka zdarma 0,33l (175 kč)
300 g fumo pulcino (smetanovo-tomatové sugo,uzený sýr,rajčata, olivy,šunka)pol. zdarma 0,33l (175 kč)
hlavní jídla
120 g svíčková na smetaně, houskový knedlík (160 kč)
150 g kuřecí karbenátek s cheddarem a jarní cibulkou, bramborová kaše (150 kč)
320 g kuřecí nudličky na liškách ve smetanové omáčce, jasmínová rýže (155 kč)
eatology special
180 g jitrnicový a jelitkový prejt, zelí, vařený brambor (145 kč)
saláty, tortilly
320 g pikantní wrap s pomalu pečeným šťavnatým hovězím masem, rajče, sýr cheddar, salát fresh (165 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuřecí „sweet & sour“, jeera rýže (155 kč)
hamburger
150 g irský burger ( hovězí maso, slanina,irská salsa – z dijonské hořčice, medu,zakysané smetany) hranolky (180 kč)
gril
120 g qurritto (tortilla s kuřecími stripsy v cornflakes, slanina, cheddar, kukuřice, coleslaw, bbq) hranolky (175 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, sázené vejce, marie rose dip, hranolky (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ smetanová omáčka ze sušených rajčat, linguine, parmazán (170 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)