středa, 10.9.2025
Denní menu
polévky
0,33 l italská minestrone (43 kč)
0,33 l francouzská cibulačka se sýrovým toustem 1ks (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g kuřecí lasagne s drcenými rajčaty a bazalkou (165 kč)
320 g melanzana siciliana (grilovaný lilek plněný boloňskou směsí, perlové cibulky, zapečené parmazánem), špergle 3ks (165 kč)
pizza
300 g prosciuto crudo ( tomato, mozzarella, parmská šunka, olivy, paprika ) (185 kč)
300 g pizza spring ( tomato, mozzarella, šunka, kukuřice, chilli, parmazán ) (185 kč)
300 g vegetariana ( tomato, mozarella, žampiony, červená cibule, olivy, kukuřice) (175 kč)
hlavní jídla
150 g kuřecí steak s omáčkou z pravých hřibů a hlívy ústřičné, jasmínová rýže (155 kč)
120 g štěpánská hovězí pečeně, jasmínová rýže (170 kč)
100 g smažený hermelín, nové petrželkové brambory, brusinková omáčka (150 kč)
320 g švestkové knedlíky z bramborového těsta s cukrem a mákem (145 kč)
eatology special
130 g znojemské biftečky se sázeným vejcem, jasmínová rýže / hranolky (155 kč)
saláty, tortilly
320 g farmářský salát (fresh salát, polníček, kukuřičný klas, avokádo, pórek, vejce, kuřecí trhané maso, pečená dýně/brambory (160 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuřecí „sweet & sour“, jeera rýže (155 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
hamburger
150 g jalapeňo burger ( hovězí maso, rajče, smažená cibulka, jalapeňo-majonéza,,papričky jalapeňo, sýr cheddar) hranolky (180 kč)
gril
150 g chicken tortilla ( grilované kuřecí maso, fresh, gouda, paprika, kukuřice, baby špenát, bylinkový dresink) míchaný listový salát (175 kč)
170 g smažená tmavá treska v mandlové crustě, ½ corn bageta, avokádový salát, limetko-bylinkový dresink (190 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ se salátem z grilovaných brambor, slaniny, rukoly a červené cibule, sýrový dip (180 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, dijonská omáčka s fazolovými lusky, pečené grenaille / jasmínová rýže (200 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase