pondělí, 13.1.2025
Denní menu
polévky
0,33 l vesnický boršč (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g italské risotto s cuketou, cherry rajčaty a grilovaným kuřecím steakem, fresh salát (150 kč)
pizza
300 g aglio ( smetana, slanina, kozí rohy, oregáno ) (175 kč)
300 g uzeninová ( tomato, mozarella, šunka, salám barcelona, červená cibule ) (175 kč)
hlavní jídla
200 g vepřový steak s opečenou slaninkou, bramborová kaše s jarní cibulkou (165 kč)
120 g hovězí nudličky „stroganov“, jasmínová rýže (smetana bez laktózy) (150 kč)
150 g hrachová kaše s opečenou klobásou a vídeňskou cibulkou, chléb 2ks (140 kč)
100 g smažený sýr gouda, vařené brambory, tatarka ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
eatology special
150 g kuřecí prsíčka na bylinkách a másle, vařené brambory s petrželkou (150 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
hamburger
150 g eatology burger (hovězí maso,slanina, vejce, cheddar, lutěnice, smažená cibulka) hranolky (180 kč)
gril
150 g chicken quesadillas (grilovaná pšeničná tortilla, kuřecí prsa, ledový salát, sýr cheddar, gouda, omáčka sweet chilli) (175 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ se salátem z grilovaných brambor, slaniny, rukoly a červené cibule, sýrový dip (180 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ sýrová omáčka z nivy, brambor / hranolky (170 kč)
¼ grilované kuře, jasmínová rýže, kuřecí šťáva (145 kč)