pondělí, 13.10.2025
Denní menu
polévky
0,33 l frankfurtská polévka s párkem (43 kč)
0,33 l fazolová bíla (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
280 g linguine s italským pikantním salámem ventricina, rajčaty a česnekem, parmazán (160 kč)
280 g šafránové risotto s krevetama, parmázán, polníček (185 kč)
pizza
300 g tuňáková (rajče, mozarella, cibule, olivy, tuňák) (185 kč)
300 g quatro stagione ( tomato, šunka, salám, slanina, žampiony) (185 kč)
hlavní jídla
320 g čočka na kyselo, sázené vejce / debrecínský párek, okurka, chléb 2 ks (140 kč)
150 g rybí filé na másle, dušená zelenina, bramborová kaše (155 kč)
100 g smažená sýrová jehla, vařené brambory, ( hranolky doplatek 10,-) tatarka (150 kč)
eatology special
120 g hovězí kousky na mandlích, jasmínová rýže / hranolky (165 kč)
120 g šťavnaté medailonky z kuřecích prsíček a vepřové panenky s pošírovanými žampiony na máslé a červeném víně, jasmínová rýže (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g pad thai s kuřetem, thajské nudle se zeleninou (mrkev,celer,jarní cibulka,vejce) (155 kč)
320 g smažená kantonská rýže s kuřecím masem (155 kč)
hamburger
150 g cheese and bacon smash burger ( hovězí maso, slaninový jam, sýr cheddar, domácí nakládané okurky ) bacon jam majonéza, hranolky (200 kč)
gril
150 g grilovaná tortila s nugetami ( led.salát, rajče, cheddar, gouda, bylinkový dip) salát (180 kč)
180 g flank steak „sous vide“ houbová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (229 kč)
150 g fish and chips, tartare majonéza, mačkaný hrášek, hranolky (190 kč)
¼ grilované kuře, jasmínová rýže, kuřecí šťáva (155 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase