pátek, 14.11.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar z oháňky s masem, zeleninou a nudlemi (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g vykostěné kuřecí stehno s grilovanou zeleninou a italskými gnocchi (165 kč)
hlavní jídla
150 g smažený vepřový řízek, bramborový salát/ vařené brambory s petrželkou (145 kč)
200 g detroit steak, (vepřový steak se slaninou zapečený sýrem cheddar) hranolky, tatarka (170 kč)
320 g guláš z hlívy ústřičné, domácí bramborové krokety (145 kč)
eatology special
150 g mediterranean chicken steak, (rajčata, chilli, česnek ) pečené brambory s cibulou (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kokosové karí s kuřecím masem a zeleninou (jarní cibulka,hrášek, mrkev, smetana) jasmínová rýže (155 kč)
100 g chop suey z vepřové panenky, ( zelí, fazole, mungo klíčky, ) jasmínová rýže (160 kč)
¼ grilované kuře, jasmínová rýže, kuřecí šťáva (155 kč)
hamburger
150 g chorizo smash burger ( hovězí maso, chimichuri, chorizo, sýr cheddar,) chipotle majonéza, hranolky (200 kč)
gril
150 g grilovaná tortila s kuřecími nugetami ( led.salát, rajče, cheddar, gouda, bylinkový dip) salát (180 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ švestková omáčka, grenaille (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, sýrová omáčka (modrý sýr, parmazán, cheddar ) pečené americké brambory (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase