pondělí, 14.7.2025
Denní menu
polévky
0,33 l květáková polévka se zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g gnocchi, kuřecí maso, sušená rajčata, listový špenát, čerstvá rajčata tomíno, parmazán (165 kč)
280 g spaghetti s mandlemi, rajčaty a petrželkovým pestem (155 kč)
pizza
300 g pratalina (tomato, mozarella, šunka, žampiony, parmazan) (175 kč)
300 g pikante (tomato, mozarella, salám, kukuřice, jalapeňos, ) (175 kč)
hlavní jídla
100 g hovězí nudličky ala španělský ptáček, jasmínová rýže (170 kč)
320 g francouzské brambory, sterilovaný okurek (145 kč)
320 g pikantní vepřové rizoto se sýrem, okurek (145 kč)
320 g zapečený květák s rajčaty a sýrem gouda, vařené brambory s máslem (145 kč)
eatology special
150 g kuřecí steak „sous vide“, teplá sýrová omáčka, pečené brambory s anglickou slaninou (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g indické butter chicken, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuře teriyaki se zeleninou, jasmínová rýže (155 kč)
hamburger
150 g kentucky burger (hovězí maso, nakládaná cibule, salát, hash brown, vejce, cheddar, kentucky dresink) hranolky, tatarka (180 kč)
gril
120 g qurritto (tortilla s kuřecími stripsy v cornflakes, slanina, cheddar, kukuřice, coleslaw, bbq) hranolky (175 kč)
170 g pfefersteak z hovězí roštěné, vařené brambory / hranolky (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ hráškové lusky,pepřová omáčka, rýže/hranolky (175 kč)
170 g steak z tuňáka na salátu, (variace listových salátů, pečená paprika, opražené slunečnicové semínka) medovo-hořčičný dresink, parmazánové krutony (200 kč)
spicy vegetarian gluten - free allergens list available upon request from the staf menu changes reserved