pátek, 17.1.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí consommé s masem, zeleninou a nudlemi (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g spaghetti bolognese (150 kč)
hlavní jídla
150 g smažené kuřecí řízečky na česneku, brambory s máslem a petrželkou (145 kč)
120 g hovězí maso s brusinkovou omáčkou, domácí bramborové krokety (150 kč)
320 g vepřové pikantní nudličky, „flamendr“ v bramboráku (150 kč)
eatology special
320 g fazolky na kyselo, sázené vejce, vařené brambory s petrželkou (145 kč)
130 g čevapčiči, vařené brambory, cibule, tatarka / hořčice (145 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g pad thai s kuřetem, thajské nudle se zeleninou (mrkev,celer,jarní cibulka,vejce) (155 kč)
hamburger
150 g eatology burger (hovězí maso,slanina, vejce, cheddar, lutěnice, smažená cibulka) hranolky (180 kč)
gril
150 g chicken quesadillas (grilovaná pšeničná tortilla, kuřecí prsa, ledový salát, sýr cheddar, gouda, omáčka sweet chilli) (175 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ se salátem z grilovaných brambor, slaniny, rukoly a červené cibule, sýrový dip (180 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ sýrová omáčka z nivy, brambor / hranolky (170 kč)
¼ grilované kuře, jasmínová rýže, kuřecí šťáva (145 kč)