pátek, 17.10.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar z oháňky s masem, zeleninou a nudlemi (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g vykostěné kuřecí stehno s grilovanou zeleninou a italskými gnocchi (165 kč)
hlavní jídla
150 g smažený vepřový řízek, bramborový salát/ vařené brambory s petrželkou (145 kč)
200 g detroit steak, (vepřový steak se slaninou zapečený sýrem cheddar) hranolky, tatarka (170 kč)
320 g guláš z hlívy ústřičné, domácí bramborové krokety (145 kč)
eatology special
150 g mediterranean chicken steak, (rajčata chilli, česnek ) pečené brambory s cibulou (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g pad thai s kuřetem, thajské nudle se zeleninou (mrkev,celer,jarní cibulka,vejce) (155 kč)
320 g smažená kantonská rýže s kuřecím masem (155 kč)
hamburger
150 g cheese and bacon smash burger ( hovězí maso, slaninový jam, sýr cheddar, domácí nakládané okurky ) bacon jam majonéza, hranolky (200 kč)
gril
150 g grilovaná tortila s nugetami ( led.salát, rajče, cheddar, gouda, bylinkový dip) salát (180 kč)
180 g flank steak „sous vide“ houbová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (229 kč)
150 g fish and chips, tartare majonéza, mačkaný hrášek, hranolky (190 kč)
¼ grilované kuře, jasmínová rýže, kuřecí šťáva (155 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase