středa, 19.11.2025
Denní menu
polévky
0,33 l gulášová polévka (43 kč)
0,33 l francouzská s mušličkami a masovými knedlíčky (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g kuřecí steak „sous vide“ tagliatelle s fazolkami a slaninou (155 kč)
120 g krémové bulguroto se zeleninou a kuřecím steakem (160 kč)
pizza
300 g quattro formagi (tomato, oregáno,mozzarella,eidam,niva,hermelín) (185 kč)
300 g hungaria ( tomato, mozarella, čabajka, cibule ) (185 kč)
hlavní jídla
280 g pečené kuřecí stehno s mandlovou nádivkou, jasmínová rýže (150 kč)
120 g hovězí maso s brusinkovou omáčkou, domácí bramborové krokety (175 kč)
150 g kuřecí steak „sous vide“ s pepřovou omáčkou, jasmínová rýže (155 kč)
320 g kynuté knedlíky plněné borůvkami, sypané strouhaným perníkem/tvarohem (150 kč)
eatology special
180 g smažená vepřová játra, bramborový salát (150 kč)
saláty, tortilly
320 g chicken poke bowl (tradiční havajské jídlo) varianty: jasmínová rýže, avokádo, mungo klíčky, kuřecí maso, mrkev, fazolky, okurka, červené zelí, ředkvičky, sojová omáčka, exotické ovoce (195 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g pad thai s kuřetem, thajské nudle se zeleninou (mrkev,celer,jarní cibulka,vejce) (155 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (155 kč)
sendvič
150 g sendvič s hovězím hrudím ( domácí toustový chléb, uzená majonéza, coleslaw, sýr gouda, domácí nakládané okurky) hranolky (200 kč)
gril
150 g grilovaná tortila se smaženými nugetami v panko strouhance ( led.salát, rajče, cheddar, gouda, bylinkový dip) hranolky (190 kč)
200 g pulled pork, mac 'n cheese (smažená cibulka, pažitka ) (200 kč)
170 g kuřecí prso piri piri „sous vide“ pečené americké brambory, piri piri majonéza (190 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to change