pondělí, 3.11.2025
Denní menu
polévky
0,33 l podkrkonošské kyselo (43 kč)
0,33 l polévka z domácího kuřete a kukuřice (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g gnocchi, kuřecí maso, sušená rajčata, listový špenát, čerstvá rajčata tomíno, parmazán (165 kč)
120 g vepřová panenka „sous vide“, houbová omáčka, italské těstoviny (175 kč)
pizza
300 g pratalina (tomato, mozarella, šunka, žampiony, parmazan) (175 kč)
300 g pikante (tomato, mozarella, salám, kukuřice, jalapeňos, ) (175 kč)
hlavní jídla
150 g hrachová kaše s opečenou klobásou a vídeňskou cibulkou, chléb 2ks (140 kč)
100 g hovězí nudličky ala španělský ptáček, jasmínová rýže (170 kč)
320 g francouzské brambory, sterilovaný okurek (145 kč)
320 g zapečený květák s rajčaty a sýrem gouda, vařené brambory s máslem (145 kč)
eatology special
150 g kuřecí steak „sous vide“, teplá sýrová omáčka, pečené brambory s anglickou slaninou (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuře teriyaki se zeleninou, jasmínová rýže (155 kč)
100 g indické butter chicken, jasmínová rýže (155 kč)
200 g vepřový gyros, čínské nudle/rýže, bylinkový dip,zelný salát, ( hranolky doplatek 10,-) (155 kč)
hamburger
150 g smash burger „lord of the rings“, ( hovězí maso, uzená majonéza, smažený cibulový kroužek v pivním těstíčku, cheddar ) hranolky (200 kč)
gril
170 g smažená tmavá treska v mandlové crustě, ½ corn bageta, avokádový salát, limetko-bylinkový dresink (190 kč)
150 g qurritto (tortilla s kuřecími stripsy v cornflakes, slanina, cheddar, kukuřice, coleslaw, bbq) hranolky (180 kč)
180 g flank steak „sous vide“ redukce z červeného vína, grenaille (229 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, brokolice, smetanová omáčka, grenaille (190 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase