pátek, 1.8.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar z masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g spaghetti bolognese (150 kč)
hlavní jídla
150 g smažené kuřecí řízečky na česneku, brambory s máslem a petrželkou (145 kč)
320 g vepřové pikantní nudličky, „flamendr“ v bramboráku (150 kč)
eatology special
320 g fazolky na kyselo, sázené vejce, vařené brambory s petrželkou (145 kč)
130 g čevapčiči, vařené brambory, cibule, tatarka/hořčice (145 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g chop suey z vepřové panenky, ( zelí, fazole, mungo klíčky, ) jasmínová rýže (160 kč)
hamburger
150 g jalapeňo burger ( hovězí maso, rajče, smažená cibulka, jalapeňo-majonéza,,papričky jalapeňo, sýr cheddar) hranolky (180 kč)
gril
150 g beef quesadillas (grilovaná pšeničná tortilla, trhané hovězí maso, cheddar, jalapeňo, kukuřice, fazole, mozarella, guacamole, zakysaná smetana) (175 kč)
170 g smažená tmavá treska v mandlové crustě, ½ corn bageta, avokádový salát, limetko-bylinkový dresink (190 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ se salátem z grilovaných brambor, slaniny, rukoly a červené cibule, sýrový dip (180 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“, smetanový listový špenát, nové brambory (175 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to change