pátek, 21.11.2025
Denní menu
polévky
0,33 l cuketový krém s parmazánem (43 kč)
0,33 l hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g spaghetti bolognese (150 kč)
hlavní jídla
200 g chicago steak,(kotleta) kukuřičný klas, hranolky, sýrový dip (165 kč)
150 g smažené kuřecí řízečky na česneku, vařené brambory s petrželkou (150 kč)
140 g pečená obalovaná treska plněná sýrem a brokolicí, bramborová kaše (170 kč)
eatology special
320 g fazolky na kyselo, sázené vejce, vařené brambory s petrželkou (150 kč)
130 g čevapčiči, vařené brambory, cibule, tatarka/hořčice (150 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g pad thai s kuřetem, thajské nudle se zeleninou (mrkev,celer,jarní cibulka,vejce) (155 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (155 kč)
sendvič
150 g sendvič s hovězím hrudím ( domácí toustový chléb, uzená majonéza, coleslaw, sýr gouda, domácí nakládané okurky) hranolky (200 kč)
gril
150 g grilovaná tortila se smaženými nugetami v panko strouhance ( led.salát, rajče, cheddar, gouda, bylinkový dip) hranolky (190 kč)
200 g pulled pork, mac 'n cheese (smažená cibulka, pažitka ) (200 kč)
170 g kuřecí prso piri piri „sous vide“ pečené americké brambory, piri piri majonéza (190 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to change