středa, 22.1.2025
Denní menu
polévky
0,33 l frankfurtská polévka s párkem (43 kč)
0,33 l slepičí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gno cchi
420 g lasagne bolognese (165 kč)
320 g italské rajčatové rizoto s bazalkou a parmazánem (145 kč)
pizza
300 g quattro formagi (tomato, oregáno,mozzarella,eidam,niva,hermelín) (185 kč)
hlavní jídla
280 g pečené kuřecí stehno, jasmínová rýže (150 kč)
150 g kuřecí steak, pečené brambory na bylinkách, parmazánová omáčka (155 kč)
320 g čočkové indické karí s květákem a chilli papričkou, jasmínová rýže (145 kč)
320 g švestkové knedlíky z bramborového těsta s cukrem a mákem (145 kč)
eatology special
120 g zvěřinový guláš z divočáka, bramboráčky (155 kč)
saláty, tortilly
120 g wrap z hovězí roštěné „roastbeef“(salát ledový, rajčata, rukola, kukuřice, olivy, dijonská hořčice, majonéza) (165 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kung-pao, jasmínová rýže (155 kč)
100 g panang gai, kuřecí maso s panang thai kari v kokosovém mléce, jasmínová rýže (155 kč)
hamburger
200 g vepřový trhaný burger ( rajče, glazovaná šalotka,lollo salát, dresink z majonézy,kapar a hrubozrnné hořčice) hranolky (180 kč)
gril
170 g smažená tmavá treska v mandlové crustě, ½ corn bageta, avokádový salát, limetko-bylinkový dresink (190 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, omáčka z pravých hřibů, petrželové brambory/hranolky (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ ,na, sojovych klíčcích, kuřecí šťáva se sweet chilli, jasmínová rýže (175 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/rýže, bylinková dip,zelný salát, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)