pondělí, 20.1.2025
Denní menu
polévky
0,33 l zelná polévka s klobásou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g spaghetti carbonara, parmazán (150 kč)
pizza
300 g diavola ( tomato, pikantní salám barcelona, feferonky, nakládané cibulky) (175 kč)
300 g ambrosiana ( tomato, mozzarella, šunka, vejce, hermelín ) (175 kč)
hlavní jídla
150 g kuřecí steak s chorizem zapečený sýrem cheddar, pečené brambory na bylinkách (155 kč)
150 g smažené rybí filé bramborová kaše (155 kč)
320 g zapečené flíčky s uzeným masem a šlehanými vejci, čalamáda (140 kč)
120 g koprová omáčka vařené vejce / hovězí vařené, vařené brambory (150 kč)
eatology special
150 g vepřová panenka „sous vide“ pepřová omáčka, hranolky (170 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kung-pao, jasmínová rýže (155 kč)
hamburger
200 g vepřový trhaný burger ( rajče, glazovaná šalotka,lollo salát, dresink z majonézy,kapar a hrubozrnné hořčice) hranolky (180 kč)
gril
170 g smažená tmavá treska v mandlové crustě, ½ corn bageta, avokádový salát, limetko-bylinkový dresink (190 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, omáčka z pravých hřibů, petrželové brambory/hranolky (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ ,na, sojovych klíčcích, kuřecí šťáva se sweet chilli, jasmínová rýže (175 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/rýže, bylinková dip,zelný salát, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)