pátek, 24.1.2025
Denní menu
polévky
0,33 l silný hovězí vývar s masem a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g italské těstoviny quattro formaggi s kuřecím masem (155 kč)
hlavní jídla
120 g hovězí líčka na zelenině a červeném víně, bramborová kaše (160 kč)
150 g smažený vepřový řízek, bramborový salát/ vařené brambory (145 kč)
320 g lahodné houbové rizoto s parmazánem (145 kč)
eatology special
140 g pečená obalovaná treska plněná sýrem a brokolicí, bramborová kaše (165 kč)
150 g kuřecí steak, sýrový dip, petrželové brambory, směs listových salátů s limetkovým vinagrette (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kung-pao, jasmínová rýže (155 kč)
100 g panang gai, kuřecí maso s panang thai kari v kokosovém mléce, jasmínová rýže (155 kč)
hamburger
200 g vepřový trhaný burger ( rajče, glazovaná šalotka,lollo salát, dresink z majonézy,kapar a hrubozrnné hořčice) hranolky (180 kč)
gril
170 g smažená tmavá treska v mandlové crustě, ½ corn bageta, avokádový salát, limetko-bylinkový dresink (190 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, omáčka z pravých hřibů, petrželové brambory/hranolky (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ ,na, sojovych klíčcích, kuřecí šťáva se sweet chilli, jasmínová rýže (175 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/rýže, bylinková dip,zelný salát, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)