pondělí, 22.9.2025
Denní menu
polévky
0,33 l vesnický boršč (43 kč)
0,33 l hráškový krém s krutony (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g italské gnocchi á la carbonára s baby špenátem, fresh salát (160 kč)
120 g tomatové risotto se zeleninou a kuřecím steakem, parmazán, fresh salát (155 kč)
pizza
300 g aglio ( smetana, slanina, kozí rohy, oregáno ) (175 kč)
300 g uzeninová ( tomato, mozarella, šunka, salám barcelona, červená cibule ) (175 kč)
hlavní jídla
150 g vepřové výpečky se špenátem, bramborový knedlík (155 kč)
320 g mexické fazole se slaninou, opečenou klobásou, sázené vejce, chléb (145 kč)
100 g smažený sýr gouda, vařené brambory, tatarka ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
eatology special
150 g kuřecí prsíčka na bylinkách a másle, vařené brambory s petrželkou (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g hovězí rendang podle vyhlášené kuchařky „kamu“, jasmínová rýže (170 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (155 kč)
hamburger
150 g smash burger „ventra“, ( hovězí maso, sýr cheddar, ventričina, papričky jalapeňos ) hranolky (200 kč)
gril
150 g pork tortilla ( filovaná vepřová kotleta, ledový salát, č. cibule, sýr gouda, jemný dijonský dresink) salát (180 kč)
180 g flank steak „sous vide“ bylinková smetanová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (229 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, chipotle majonéza, marické brambory, kuřecí jus ( silná kuřecí omáčka ) (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to change