pátek, 26.9.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g spaghetti bolognese (150 kč)
hlavní jídla
150 g smažené kuřecí řízečky na česneku, brambory s máslem a petrželkou (145 kč)
140 g pečená obalovaná treska plněná sýrem a brokolicí, bramborová kaše (170 kč)
eatology special
320 g fazolky na kyselo, sázené vejce, vařené brambory s petrželkou (145 kč)
130 g čevapčiči, vařené brambory, cibule, tatarka/hořčice (145 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g hovězí rendang podle vyhlášené kuchařky „kamu“, jasmínová rýže (170 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (155 kč)
hamburger
150 g smash burger „ventra“, ( hovězí maso, sýr cheddar, ventričina, papričky jalapeňos ) hranolky (200 kč)
gril
150 g pork tortilla ( filovaná vepřová kotleta, ledový salát, č. cibule, sýr gouda, jemný dijonský dresink) salát (180 kč)
180 g flank steak „sous vide“ bylinková smetanová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (229 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, chipotle majonéza, marické brambory, kuřecí jus ( silná kuřecí omáčka ) (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to change