středa, 24.9.2025
Denní menu
polévky
0,33 l gulášová polévka (43 kč)
0,33 l francouzská s mušličkami a masovými knedlíčky (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
420 g lasagne s pomalu pečeným trhaným hovězím masem, zapečené parmazánem (170 kč)
280 g penne s pečenou fetou a cherry rajčaty, polníček (145 kč)
pizza
300 g quattro formagi (tomato, oregáno,mozzarella,eidam,niva,hermelín) (175 kč)
300 g hungaria ( tomato, mozarella, čabajka, cibule ) (175 kč)
hlavní jídla
280 g pečené kuřecí stehno s mandlovou nádivkou, jasnínová rýže (150 kč)
120 g hovězí plátek po toskánsku, bramborová kaše (170 kč)
150 g kuřecí steak „sous vide“ s pepřovou omáčkou, jasmínová rýže (150 kč)
320 g kynuté knedlíky plněné borůvkami, sypané strouhaným perníkem/tvarohem (145 kč)
eatology special
150 g vepřová panenka plněná listovým špenátem, cibulkou a nivou, bramborová káše (170 kč)
saláty, tortilly
100 g caesar salát (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g hovězí rendang podle vyhlášené kuchařky „kamu“, jasmínová rýže (170 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (155 kč)
hamburger
150 g smash burger „ventra“, ( hovězí maso, sýr cheddar, ventričina, papričky jalapeňos ) hranolky (200 kč)
gril
150 g pork tortilla ( filovaná vepřová kotleta, ledový salát, č. cibule, sýr gouda, jemný dijonský dresink) salát (180 kč)
180 g flank steak „sous vide“ bylinková smetanová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (229 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, chipotle majonéza, marické brambory, kuřecí jus ( silná kuřecí omáčka ) (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to change