úterý, 26.8.2025
Denní menu
polévky
0,33 l cuketový krém s parmazánem (43 kč)
0,33 l kuřecí vývar s masem a skleněnými nudlemi (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
150 g spaghetti s filovaným hovězím queensland steakem (185 kč)
320 g pancetta con funghi e porcini ( restované hřiby na italské slanině, zjemněné máslem a smetanou, čerstvá bazalka ) (160 kč)
pizza
300 g pollo ( špenát, sýr, kuřecí maso ) +polévka zdarma 0,33l (175 kč)
300 g ambrosiana ( šunka, hermelín, vejce ) +polévka zdarma 0,33l (175 kč)
hlavní jídla
120 g hovězí plátek po toskánsku, bramborová kaše (170 kč)
280 g neapolský lilek plněný zeleninovou směsí zapečený sýrem cheddar, směs listových salátů, focaccia (160 kč)
eatology special
200 g chicago steak,(kotleta) kukuřičný klas, hranolky, sýrový dip (165 kč)
120 g norský losos s bylinkovou omáčkou, vařené brambory s petrželkou (180 kč)
saláty, tortilly
120 g chicken wrap „sous vide“ (grilovaná tortilla plněná, kuřecí prsa, slanina, cheddar,zelenina-rajče,mrkev, rukola,ledový salát, řecký jogurt, (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g indické butter chicken, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuře teriyaki se zeleninou, jasmínová rýže (155 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
hamburger
150 g hovězí cheeseburger, steakové hranolky (180 kč)
gril
150 g chicken wrap (smažené kuřecí stripsy, ledový salát, rajče, cheddar, mango-jablečná salsa ) letní salát (175 kč)
250 g vepřová krkovice „sous vide“ rozmarýnové brambory, demi-glace (180 kč)
200 g flank steak „sous vide“ houbová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, sýrová omáčka (modrý sýr, parmazán, cheddar) steakové hranolky (175 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to change