pondělí, 27.10.2025
Denní menu
polévky
0,33 l zelná polévka s klobásou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g spaghetti carbonara, parmazán (150 kč)
pizza
300 g diavola ( tomato, pikantní salám barcelona, feferonky, nakládané cibulky) (175 kč)
300 g ambrosiana ( tomato, mozzarella, šunka, vejce, hermelín ) (175 kč)
hlavní jídla
200 g moravský vrabec, hlávkové zelí, bramborový knedlík (155 kč)
150 g smažené rybí filé bramborová kaše (155 kč)
320 g zapečené flíčky s uzeným masem a šlehanými vejci, čalamáda (145 kč)
eatology special
150 g vepřová panenka „sous vide“ pepřová omáčka, hranolky (170 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g hovězí rendang podle vyhlášené kuchařky „kamu“, jasmínová rýže (170 kč)
gril
150 g philly cheesesteak ( hovězí nudličky, restovaná paprika, červená cibule, cheddarová omáčka, křupavá cibulka ) hranolky (200 kč)
150 g quesadilla de cerdo ( grilovaná pšeničná tortilla, mleté vepřové maso, sýr cheddar, gouda, kukuřice, papričky jalapeňo ) salát (180 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ jablečno-cibulová omáčka, grenaille (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, zeleninový kuskus, batátové pyré (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase