pátek, 29.8.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g spaghetti bolognese (150 kč)
hlavní jídla
150 g smažené kuřecí řízečky na česneku, brambory s máslem a petrželkou (145 kč)
140 g pečená obalovaná treska plněná sýrem a brokolicí, bramborová kaše (170 kč)
eatology special
320 g fazolky na kyselo, sázené vejce, vařené brambory s petrželkou (145 kč)
130 g čevapčiči, vařené brambory, cibule, tatarka/hořčice (145 kč)
Týdenní menu
wok
100 g indické butter chicken, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuře teriyaki se zeleninou, jasmínová rýže (155 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
hamburger
150 g hovězí cheeseburger, steakové hranolky (180 kč)
gril
150 g chicken wrap (smažené kuřecí stripsy, ledový salát, rajče, cheddar, mango-jablečná salsa ) letní salát (175 kč)
250 g vepřová krkovice „sous vide“ rozmarýnové brambory, demi-glace (180 kč)
200 g flank steak „sous vide“ houbová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, sýrová omáčka (modrý sýr, parmazán, cheddar) steakové hranolky (175 kč)