středa, 29.10.2025
Denní menu
polévky
0,33 l frankfurtská polévka s párkem (43 kč)
0,33 l žampionový krém (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g rizoto s nivou a pistáciemi (máslo, smetana, bílé víno) (165 kč)
120 g špalíček z vepřové panenky „sous vide“ na krémovém rizotu s hřiby a cuketou, parmazán (160 kč)
pizza
300 g pizza kebab ( tomato, mozzarella, kuřecí kebab, zakysaná smetana s koprem, smažená cibulka ) (185 kč)
300 g quattro formagi ( tomato, mozarella, oregáno, eidam, niva, hermelín ) (185 kč)
hlavní jídla
280 g pečené kuřecí stehno, jasmínová rýže (150 kč)
150 g kuřecí steak, pečené brambory na bylinkách, parmazánová omáčka (155 kč)
320 g čočkové indické karí s květákem a chilli papričkou, jasmínová rýže (145 kč)
280 g bramborové šulánky s mákem (140 kč)
eatology special
320 g plněné bramborové knedlíky uzeným masem (3ks), červené zelí, osmažená cibulka (150 kč)
saláty, tortilly
120 g wrap z hovězí roštěné „roastbeef“(salát ledový, rajčata, rukola, kukuřice, dijonská hořčice, majonéza) (170 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g hovězí rendang podle vyhlášené kuchařky „kamu“, jasmínová rýže (170 kč)
320 g smažené thajské nudle se zeleninou a kuřecím masem (155 kč)
gril
150 g philly cheesesteak ( hovězí nudličky, restovaná paprika, červená cibule, cheddarová omáčka, křupavá cibulka ) hranolky (200 kč)
150 g quesadilla de cerdo ( grilovaná pšeničná tortilla, mleté vepřové maso, sýr cheddar, gouda, kukuřice, papričky jalapeňo ) salát (180 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ jablečno-cibulová omáčka, grenaille (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, zeleninový kuskus, batátové pyré (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase