pondělí, 7.7.2025
Denní menu
polévky
0,33 l zelná polévka s klobásou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
280 g linguine s olivami, cuketou, mozzarellou a sušenými rajčaty, fresh (145 kč)
120 g špalíček z vepřové panenky „sous vide“ na krémovém rizotu s hřiby a cuketou, parmazán (160 kč)
pizza
300 g diavola ( tomato, pikantní salám barcelona, feferonky, nakládané cibulky) (175 kč)
300 g ambrosiana ( tomato, mozzarella, šunka, vejce, hermelín ) (175 kč)
hlavní jídla
150 g vepřové výpečky se špenátem, bramborový knedlík (155 kč)
150 g kuřecí steak s chorizem zapečený sýrem cheddar, pečené brambory na bylinkách (155 kč)
150 g smažené rybí filé bramborová kaše (155 kč)
320 g zapečené flíčky s uzeným masem a šlehanými vejci, čalamáda (145 kč)
eatology special
150 g vepřová panenka „sous vide“ pepřová omáčka, hranolky (170 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuřecí „sweet & sour“, jeera rýže (155 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/rýže, bylinkový dip,zelný salát, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
hamburger
200 g vepřový trhaný burger ( rajče, glazovaná šalotka,lollo salát, dresink z majonézy,kapar a hrubozrnné hořčice) hranolky (180 kč)
gril
120 g tortilla s vepřovou panenkou( filovaná vepřová panenka, ledový salát, č. cibule, sýr gouda, jemný dijonský dresink) salát/ hranolky (175 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, omáčka z pravých hřibů, grenaille (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ ,na, sojovych klíčcích, sweet chilli, jasmínová rýže (175 kč)
120 g grilovaný hermelín, brusinkový dip, fresh salát, garlic bread (155 kč)
spicy vegetarian gluten - free allergens list available upon request from the staf menu changes reserved