pátek, 7.11.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g gnocchi se smetanovým listovým špenátem a kuřecím steakem, parmazán (165 kč)
hlavní jídla
150 g smažený kuřecí řízek , bramborová kaše / vařené brambory s petrželkou (145 kč)
320 g burrito de verdura, plněné zeleninovým rizotem, (fazole, kukuřice, č.cibule, špenát, jalapeňo, č. paprika, rajčatová omáčka ) zapečené sýrem gouda, guacamole (150 kč)
180 g domácí sekaná, bramborová kaše, okurek (150 kč)
eatology special
320 g zapečené smetanové brambory s lososem a koprem (170 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuře teriyaki se zeleninou, jasmínová rýže (155 kč)
100 g indické butter chicken, jasmínová rýže (155 kč)
200 g vepřový gyros, čínské nudle/rýže, bylinkový dip,zelný salát, ( hranolky doplatek 10,-) (155 kč)
hamburger
150 g smash burger „lord of the rings“, ( hovězí maso, uzená majonéza, smažený cibulový kroužek v pivním těstíčku, cheddar ) hranolky (200 kč)
gril
170 g smažená tmavá treska v mandlové crustě, ½ corn bageta, avokádový salát, limetko-bylinkový dresink (190 kč)
150 g qurritto (tortilla s kuřecími stripsy v cornflakes, slanina, cheddar, kukuřice, coleslaw, bbq) hranolky (180 kč)
180 g flank steak „sous vide“ redukce z červeného vína, grenaille (229 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, brokolice, smetanová omáčka, grenaille (190 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase