pátek, 8.8.2025
Denní menu
polévky
0,33 l silný hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g italské těstoviny quattro formaggi s kuřecím masem (155 kč)
hlavní jídla
120 g hovězí líčka na zelenině a červeném víně, bramborová kaše (180 kč)
150 g smažený vepřový řízek, nové brambory s máslem a petrželkou (145 kč)
320 g lahodné houbové rizoto s parmazánem (145 kč)
eatology special
150 g kuřecí steak, sýrový dip, petrželové brambory, směs listových salátů s limetkovým vinagrette (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kokosové karí s kuřecím masem a zeleninou (jarní cibulka,hrášek, mrkev, smetana) jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuřecí „sweet & sour“, jeera rýže (155 kč)
200 g vepřový gyros, čínské nudle/rýže, bylinkový dip,zelný salát, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
hamburger
150 g spielberk burger (hovězí maso, česneková majonéza, rukola, cibulo-slaninová remuláda, niva) steakové hranolky (180 kč)
gril
120 g tortilla s vepřovou panenkou( filovaná vepřová panenka, ledový salát, č. cibule, sýr gouda, jemný dijonský dresink) salát/ steakové hranolky (175 kč)
100 g krevetové špízy na grilu, letní salát se zálivkou vinaigrette, corn bageta (190 kč)
200 g pulled pork fries ( vrstvený – steakové hranolky, vepřové trhané bbq, čedar krém, jalapeňo, pažitka) (170 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, omáčka ze zeleného pepře, pečené grenaille (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“,zeleninové rizoto, bazalkové pesto, parmazán (175 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase