pátek, 31.10.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar s masem a játrovou rýží (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
320 g italské těstoviny quattro formaggi s kuřecím masem (155 kč)
hlavní jídla
120 g hovězí líčka na zelenině a červeném víně, bramborová kaše (180 kč)
150 g smažený vepřový řízek, bramborový salát/ vařené brambory (145 kč)
320 g lahodné houbové rizoto s parmazánem (145 kč)
eatology special
150 g kuřecí steak, sýrový dip, petrželové brambory, směs listových salátů s limetkovým vinagrette (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g hovězí rendang podle vyhlášené kuchařky „kamu“, jasmínová rýže (170 kč)
320 g smažené thajské nudle se zeleninou a kuřecím masem (155 kč)
gril
150 g philly cheesesteak ( hovězí nudličky, restovaná paprika, červená cibule, cheddarová omáčka, křupavá cibulka ) hranolky (200 kč)
150 g quesadilla de cerdo ( grilovaná pšeničná tortilla, mleté vepřové maso, sýr cheddar, gouda, kukuřice, papričky jalapeňo ) salát (180 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ jablečno-cibulová omáčka, grenaille (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, zeleninový kuskus, batátové pyré (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase