čtvrtek, 30.10.2025
Denní menu
polévky
0,33 l kulajda (43 kč)
0,33 l slepičí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
420 g lasagne bolognese (170 kč)
120 g křupavé pečené kuřecí prso s polentou na rozmarýnu a cherry rajčatech s parmazánem (160 kč)
pizza
300 g hanny ( tomato, niva, salám rajče, kukuřice ) +polévka zdarma 0,33l (175 kč)
300 g caldo ( tomato, mozzarella, salám, cibule, jalapeňos ) +polévka zdarma 0,33l (175 kč)
hlavní jídla
200 g moravský vrabec, hlávkové zelí, bramborový knedlík (155 kč)
150 g kuřecí steak, hřibové ragů s hráškovými lusky, bramborová kaše (155 kč)
120 g kuřecí cordon bleu, (plněné v.šunka, sýr) bramborová kaše/vařené brambory (155 kč)
120 g cikánská hovězí pečeně, tarhoňa/rýže (170 kč)
eatology special
320 g „shakshouka“ (šakšuka, severoafrický zeleninový pokrm ) ½ pita chleba (155 kč)
saláty, tortilly
320 g wrap kuřecí gyros (salát ledový, rajčata, rukola, kuřecí gyros), tzatziky (150 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí tikka masala, jasmínová rýže (155 kč)
100 g hovězí rendang podle vyhlášené kuchařky „kamu“, jasmínová rýže (170 kč)
320 g smažené thajské nudle se zeleninou a kuřecím masem (155 kč)
gril
150 g philly cheesesteak ( hovězí nudličky, restovaná paprika, červená cibule, cheddarová omáčka, křupavá cibulka ) hranolky (200 kč)
150 g quesadilla de cerdo ( grilovaná pšeničná tortilla, mleté vepřové maso, sýr cheddar, gouda, kukuřice, papričky jalapeňo ) salát (180 kč)
170 g steak z vepřové panenky „sous vide“ jablečno-cibulová omáčka, grenaille (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, zeleninový kuskus, batátové pyré (180 kč)
spicy vegetarian gluten-free allergen list available upon request from the staff menu subject to chase