pátek, 10.1.2025
Denní menu
polévky
0,33 l hovězí vývar s játrovou rýží (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
120 g italské těstoviny s omáčkou z pravých hřibů a kuřecím steakem, parmazán (165 kč)
hlavní jídla
150 g smažený vepřový řízek, bramborový salát/ vařené brambory (145 kč)
200 g vepřový špalíček na černém pivě a kořenové zelenině, bramborovo-karotková kaše (155 kč)
320 g guláš z hlívy ústřičné, domácí bramborové krokety (145 kč)
eatology special
150 g kapsa z vepřové panenky (plněná drůbežími játry a anglickou slaninou) pečené grenaille (165 kč)
150 g kuřecí steak „caprese“ (rajče, mozarella, bazalka) jasmínová rýže (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g kuřecí kari, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuřecí „sweet & sour“, jeera rýže (155 kč)
hamburger
150 g irský burger ( hovězí maso, slanina,irská salsa – z dijonské hořčice, medu,zakysané smetany) hranolky (180 kč)
gril
120 g qurritto (tortilla s kuřecími stripsy v cornflakes, slanina, cheddar, kukuřice, coleslaw, bbq) hranolky (175 kč)
170 g hovězí steak z roštěné, sázené vejce, marie rose dip, hranolky (200 kč)
170 g kuřecí steak „sous vide“ smetanová omáčka ze sušených rajčat, linguine, parmazán (170 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)