středa, 27.8.2025
Denní menu
polévky
0,33 l gulášová polévka (43 kč)
0,33 l francouzská s mušličkami a masovými knedlíčky (43 kč)
těstoviny, rizota, gnocchi
420 g lasagne s pomalu pečeným trhaným hovězím masem, zapečené parmazánem (170 kč)
280 g penne s pečenou fetou a cherry rajčaty, polníček (145 kč)
pizza
300 g quattro formagi (tomato, oregáno,mozzarella,eidam,niva,hermelín) (175 kč)
300 g hungaria ( tomato, mozarella, čabajka, cibule ) (175 kč)
hlavní jídla
280 g pečené kuřecí stehno s mandlovou nádivkou, jasmínová rýže (150 kč)
150 g kuřecí steak „sous vide“ s pepřovou omáčkou, jasmínová rýže (150 kč)
320 g kynuté knedlíky plněné meruňkami, sypané strouhaným perníkem/tvarohem (145 kč)
eatology special
150 g vepřová panenka plněná listovým špenátem, cibulkou a nivou, bramborová káše (170 kč)
saláty, tortilly
100 g caesar salát (155 kč)
Týdenní menu
wok
100 g indické butter chicken, jasmínová rýže (155 kč)
100 g kuře teriyaki se zeleninou, jasmínová rýže (155 kč)
200 g kuřecí gyros, čínské nudle/jasmínová rýže, tzatziky, ( hranolky doplatek 10,-) (145 kč)
hamburger
150 g hovězí cheeseburger, steakové hranolky (180 kč)
gril
150 g chicken wrap (smažené kuřecí stripsy, ledový salát, rajče, cheddar, mango-jablečná salsa ) letní salát (175 kč)
250 g vepřová krkovice „sous vide“ rozmarýnové brambory, demi-glace (180 kč)
200 g flank steak „sous vide“ houbová omáčka, grenaille s konfitovaným česnekem (190 kč)
170 g kuřecí prso „sous vide“, sýrová omáčka (modrý sýr, parmazán, cheddar) steakové hranolky (175 kč)